Soros Foundation Moldova (FSM)

Buna Guvernare

Buna Guvernare

Misiunea departamentului este de a spori transparenţa, responsabilitatea, eficienţa şi eficacitatea guvernului în conformitate cu agenda Europeană.
 
PRIORITĂȚILE DEPARTAMENTULUI
 
 
În vederea realizării activităților planificate, Departamentul Buna Guvernare va desfășura concursuri deschise pentru selectarea propunerilor de proiecte relevante și cu un potențial mare de multiplicare la nivel național.
 
În același timp, departamentul cooperează cu un șir de organizații neguvernamentale lidere în domeniul lor de activitate, printre care Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT, Centrul de Resurse Juridice din Moldova, Centrul de Investigații Jurnalistice, Asociația Presei Independente, Institutul de Politici Publice din Moldova ș.a.
 
Inițiative susținute din alte surse:
 
 
Persoana de contact: Alexandru Musteață, director de departament - amusteata@soros.md
 
Informația și noutățile despre activitățile programului desfășurate în anul 2019 vor fi publicate pe site-ul www.soros.md. Urmăriți-ne!
 

Pe lângă obiectivele menționate, Programul va continua să susțină desfășurarea Barometrului de Opinie Publică (BOP), oferind un grant Institutului pentru Politici Publice.

În acest fel, va fi asigurat accesul la informația obiectivă, evaluate periodic percepția cetățenilor asupra acțiunilor și reformelor implementate de către guvern, asigurată o cunoaștere mai bună a opiniei publice de către factorii de decizie, mass-media și societatea civilă.

Persoane de contact: Petru Culeac, Director de program, pculeac@soros.md
                       Alexandru Musteața, Coordonator de program, amusteata@soros.md

Puteți face cunoștință cu rezultatele activității Programului în anul 2014 aici.

Informația și noutățile despre activitățile programului desfășurate în anul 2015 vor fi publicate pe site-ul www.soros.md. Urmăriți-ne!