Soros Foundation Moldova (FSM)

Buna Guvernare

Misiunea departamentului este de a spori transparenţa, responsabilitatea, eficienţa şi eficacitatea guvernului în conformitate cu agenda Europeană.
 

Justiție și Drepturile Omului

 

Viziunea departamentului: un sistem de justiție echitabil, accesibil și predictibil, care garantează respectarea și protecția efectivă a drepturilor fundamentale ale omului.

 

Sănătate publică

 
Misiunea departamentului: de a susţine şi contribui la elaborarea şi promovarea politicilor și practicilor de sănătate bazate pe dovezi, care promovează drepturile omului, incluziunea socială și justiția.

Mass-media

Misiunea departamentului: consolidarea societății deschise, participatorii și pluraliste, bazată pe valorile democratice, prin implementarea în activitatea instituțiilor mass-media din Republica Moldova a standardelor democratice de libertate și independență editorială, diversitate și pluralism, pentru susținerea democrației și consolidarea vectorului european de dezvoltare.

Alte inițiative

Proiecte implementate pe parcursul anului 2018

Concurs pentru selectarea unui consultant/grup de consultanți pentru evaluarea realizării planului de sustenabilitate pe domeniul TB

Departamentul Sănătate Publică al Fundației Soros-Moldova anunță concurs pentru angajarea unui consultant/grup de consultanți pentru evaluarea realizării planului de sustenabilitate pe domeniul TB în contextul răspunsului național la TB.

Obiectiv Specific

 

Evaluarea realizării Planului de sustenabilitate pe domeniul TB și elaborarea unui raport de evaluare.

 

Produse

 

Raport  cu privire la realizarea Planului de sustenabilitate pe domeniul TB.

 

Prezentare Power Point

 

Perioada de implementare: august – septembrie 2019

 

Termen-limită de prezentare a dosarului: 15 iulie 2019, ora 14:00

 

Dosarul complet poate fi expediat la adresa de e-mail recruitment@soros.md cu mențiunea „Consultant pentru evaluarea realizării planului de sustenabilitate TB”.

 

Detalii privind modalitatea de prezentare a dosarului pot fi găsite în Termenii de referință.

 

Anexă:

 

Termenii de referință consultant_Plan tranzitie TB